Schotland!

9 september 2026 - Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

We zijn weer op reis, yes! Deze keer een rondreis langs kastelen, lochs, glens, highlands en nog veel meer om te ontdekken .... Veel zin in deze trip en natuurlijk gaan we weer verhalen schrijven en foto's en video's posten.

Eerste stop: Edinburgh.

Na bijna twee uur vertraging en een korte vlucht landden we op het, best wel kleine, vliegveld van Edinburgh. Snel door de paspoort scan, bagage was er ook snel en kwartiertje later waren we in een Uber op weg naar ons appartementje. Een kleine studio in een buitenwijk van de stad maar het enige dat nog enigszins betaalbaar was. En toch ook weer prima, zie je nog wat meer dan de geijkte plekjes 🙂

Aan de andere kant van de straat is een enorme Sainsbury's dus maar meteen wat boodschapjes gedaan voor de komende dagen. VPN aangeslingerd en nog even wat tv gekeken.

Morgen de stad in, tot dan!

1. Larissa Schroeder Welter:
    Heeel veel plezier Hilke❤️❤️
  2. Irène Alders:
    9 september 2026
    Leuk weer, goede reis en ik lees graag mee!
  3. Vergeer Jose:
    9 september 2026
    Veel plezier, net te laat voor de taptoe
  4. Machteld Blankvoort:
    Have fun, babes!
  5. Yvonne:
    9 september 2026
    Veel plezier en goede reis!!
  6. Astrid:
    9 september 2026
    Leuk! Ben benieuwd. Heel veel plezier!
  7. Rob:
    Veel plezier in Schotland! 😀
  8. Anne Marie Tol:
    veel plezier jullie xxx
  9. Lia:
    9 september 2026
    Leuk om weer mee te mogen reizen.via dit kanaal:)
    En lekker droog vanuit mn luie stoel!
  10. Eveline:
    9 september 2026
    Veel plezier en lekker genieten van het mooie Schotland.
  11. Marleen Siebelt:
    9 september 2026
    Wij komen...jullie gaan! Ik wens jullie hoopies fun en kijk nu al uit naar de verhalen en plaatjes!
  12. Marjanne Blankvoort:
    Veel plezier❣️
  13. Judy:
    9 september 2026
    Veel genoegen weer! Leuk mee te lezen!
  14. Wies Rietman:
    10 september 2026
    Wowie, dit ziet er al fantastisch uit. Zo heerlijk die Britse straten. In Schotland dus ook die gezellige uitstraling, zie ik. Prachtige plekken al gezien. Heerlijk om weer mee te genieten. Heb het goed!
  15. Gerry Buijel:
    11 september 2026
    Hipa, wel laat met reageren, maar wens jullie toch een hele fijne vakantie!!
    En wat leuk dat we jullie weer kunnen volgen!
    Dikke kus en knuffel ook van Henk🌻☀️😘😘