Bye Bilbao!

13 juli 2026 - Apeldoorn, Nederland

Nadat we onze spulletjes weer ingepakt en het appartement opgeruimd hadden, trokken we deur achter ons dicht en namen we de metro naar Casco Viejo. Koffertjes tijdelijk gestald bij de bakker en op naar een uitgebreid ontbijtje. Het oog viel ondertussen op een salon met voetmassages voor een prikkie ... De "onderdanen" hadden goed hun best gedaan dus die konden wat extra aandacht goed gebruiken 😉

Daarna nog uitgebreid rondgeslenterd langs al die leuke winkeltjes en langs de rivier waar vandaag een marktje was met boeken, platen, stenen, speldjes en meer van dat werk. We deden het rustig aan want het was zelfs nog warmer dan de dag ervoor 🥵

Halverwege de middag naar het Plaza Moyua waar we de bus naar het vliegveld namen. Na een rustige vlucht en dito treinreis weer thuis

Bye Bilbao of beter Bai Bilbao! 🙂 Bai is namelijk Baskisch voor Ja en wij zeggen Ja tegen deze stad en omgeving. Een paar intensieve, maar heerlijke dagen die smaken naar meer. Baskenland gaat ons vast nog eens terugzien.

Agur!

1. Judy:
    13 juli 2026
    was weer leuk je te volgen. Het betekent wel dat ik nu weer iets op mijn wensenlijstje heb :)).
  2. Irène Alders:
    13 juli 2026
    Leuke vakantie! Nu weer lekker thuis met ook mooi weer,maar niet zooooo warm.
  3. Gerry Buijel:
    13 juli 2026
    Weer leuke en fijne verhalen.
    Welkom thuis.
    Dikke kus en knuffel 😘🍀🌻
  4. Marleen Siebelt:
    14 juli 2026
    Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad (en wat hebben jullie veel ondernomen in zulke korte tijd...en in deze hitte!) Chapeau...of, nou ja, in Baskenland dragen ze eerder boinas maar die doet ik af voor jullie tripje en, ps. voor de volgende keer een tip: Victoria Gasteiz en de omgeving van Gorbeia! (Alsvast voorproefje? Kijk dan op Netflix naar El silencio de la ciudad blanca 😉👍).
  5. Anne Marie Tol:
    14 juli 2026
    Bedankt weer zus voor de mooie verhalen en foto's xxx
  6. Eveline:
    14 juli 2026
    Dank voor het verslag en de foto’s,. Ik heb mij verbaasd hoe mooi en kleurrijk de steden en mooi het land is .
  7. Marijke en Femke:
    14 juli 2026
    Mooi verhaal weer! Leuk om te lezen!
  8. Lia:
    14 juli 2026
    Dit keer was het kort maar krachtig. En als altijd weer mooie foto's van mooie huizen, bergen en natuur. En vaak teksten met een vleugje toegevoegde waarde🥰
  9. Machteld Blankvoort:
    14 juli 2026
    Jammer dat we t voetjesfeest gemist hebben. Dat hadden wij ook goed kunnen gebruiken. Volgende keer dan maar. 😘
  10. Astrid:
    14 juli 2026
    Ja het is een mooie stad met een mooie omgeving! Leuk om dat weer te zien via jullie foto's!
  11. Linda:
    15 juli 2026
    Leuk om alles te volgen op deze manier! Op naar de volgende reis/trip :)
  12. Larissa Schroeder Welter:
    18 juli 2026